Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

3 januari 2019 | 07:30

Peter Stormare bekräftar att vi får mer av "Swedish Dicks" inom kort

Våra favoritdeckare i Los Angeles verkar vara redo för en tredje säsong hos Viaplay.
"Swedish Dicks", med Peter Stormare och Johan Glans i huvudrollerna, blev Viaplays första originalserie redan 2016. Sedan dess har Viaplay blivit en av de största distributörerna av originalproducerade serier i Norden.
 
Det har däremot varit väldigt tyst från Viaplay, om en möjlig fortsättning, sedan den andra säsongen av serien sändes i slutet av 2017 och början 2018. Under dagen igår meddelade Stormare själv, via Twitter, att en tredje säsong är på gång och kommer att släppas snart. Det är dock svårt att avgöra hur snart "snart" faktiskt är, med tanke på att Viaplay själva fortfarande inte har bekräftat att de arbetar på en tredje säsong.
 
 
"Swedish Dicks" sänds på tv även i USA, där den andra säsongen avslutades under hösten. Det finns i hans tweet även en länk till ett YouTube-klipp från kanalen som visar serien i USA, som tyvärr inte går att spela upp utanför staterna. Men förutsatt att nyheten stämmer, lär vi får en svensk version av klippet från Viaplay inom kort.
 
Under vår intervju med Stormare, inför lanseringen av den andra säsongen, pratade vi om en möjlig tredje säsong. Han berättade bland annat att han var sugen på att få regissera fler avsnitt (han regisserade ett under den andra säsongen), men också att Keanu Reeves karaktär i serien nog är över. Det är däremot inte helt omöjligt att vi får se Al Pacino dyka upp under den tredje säsongen.
 
 
Här är delen, av vår större intervju, om den möjliga tredje säsongen:
 
- Nu får vi hitta någon annan – vi får ta in Al Pacino i nästa säsong. Men Keanu sade också att han gärna ville regissera något avsnitt nästa gång - så det ska vi väl kunna ordna.
 
Reeves regisserar dig och Pacino i nästa säsong med andra ord! Känner du Pacino väl nog att kunna övertyga honom?
 
- Jadå! Problemet är bara att han är så upptagen, så det är svårare att låsa in ett datum med honom än med Keanu Reeves.
 
Det kanske nästan hade varit roligare att ha Pacino som en gästskådespelare, någon som helt okommenterat dyker upp i det, låt oss säga, sjätte avsnittet med ett fall åt "Swedish Dicks" att lösa?
 
- Du, det ska vi nog försöka få till! Det får vi faktiskt ordna. Så gör vi!
 
 
Det finns i nuläget ingen mer information om den faktiska tredje säsongen, än det som framgår av tweeten. Det återstår med andra ord att se huruvida Pacino eller Reeves har någon del i den kommande säsongen eller inte. 
 
Kommer du att ge den tredje säsongen av "Swedish Dicks" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 3 januari 2019 07:30 |