Serie

Skribent

Alexander Dunerfors Kardelo

25 oktober 2018 | 09:15

Osäkert om "Daredevil" får en fjärde säsong

I fredags släpptes nya avsnitt av "Daredevil" på Netflix. I samma veva nåddes vi av nyheterna att två andra Marvel-serier, "Iron Fist" och "Luke Cage", skulle läggas ned.
Många är såklart oroliga för "Jessica Jones" och "Daredevil", och än så länge finns det inga klara besked kring de två återstående serierna i Netflix samarbete med Marvel.
 
Att Disney (som äger Marvel) startar en egen streamingtjänst kan innebära att serierna, eller karaktärerna, på något sätt får ett nytt liv där istället. "Daredevils" showrunner Erik Olsson berättar i en ny intervju att han är lika ovetande som vi:

- Jag vet inte vad som händer i framtiden kring Netflix, Marvel och Disneys nya streamingtjänst och allt det. Jag får inte veta sånt, det ligger ovanför min lönenivå, säger han till ComicBook.com.

"Daredevils" tredje säsong bygger upp skurken Bullseye, vilket lovar spännande saker inför framtiden. Erik Oleson säger att alla i teamet hoppas på en fortsättning:

- Jag hade så kul. Alla skådespelare och hela teamet säger att säsong 3 var en trevlig upplevelse som vi är stolta över. Så ja, jag hoppas få göra det igen.

Har ni sett "Daredevils" tredje säsong än?
| 25 oktober 2018 09:15 |