Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

8 november 2016 | 19:45

Nye "The Batman"-skurken Joe Manganiello tror stenhårt på Ben Affleck

"Han tar historien i en ny riktning och jag tror att publiken kommer att bli överraskad."
Ben Affleck har många strängar på sin lyra just nu, men också ett antal kilo stenar på sina axlar. Många ser ju på honom som räddningen för DC:s just nu ganska snedseglade superhjälteuniversum, och med kommande "The Batman" är det upp till bevis. 

För en tid sedan offentliggjordes att skådespelaren Joe Manganiello kommer att spela skurken Deathstroke i filmen, och om det är någon som har förtroende för sin regissör så är det han:

- När jag träffade Ben så satte vi oss ner och pratade om rollen. Vi pratade om filmen. Han tar historien i en ny riktning och jag tror att publiken kommer att bli överraskad. För det är en riktning som ingen tagit tidigare men som är helt central i vem Batman egentligen är. Och jag tror att det kommer att bli uppfriskande men samtidigt lätt att känna igen. Han tar den här filmserien i en riktning som jag tror att många människor kommer att vara väldigt glada för. Det kommer att bli smutsigt och hårt och actionpackat och smart och alla de här delarna som folk älskar hos Batman.

Och så var det det där med förtroendet för sin regissör:

- Ben är en fantastisk regissör. Jag menar, den senaste filmen den mannen regisserade vann en Oscar för Bästa film. Han har fått en Oscar för manusförfattande. Alla de här delarna gör att allt verkligen är upplagt för en riktigt bra film. Inte bara en superhjältefilm, utan en riktigt bra film.

Large 9961accc473d30efd7f826af699d79ef gty joe manganiello mar 140630 16x9 992
Joe Manganiello, a.k.a Deathstroke.
| 8 november 2016 19:45 |