Film

Skribent

Mats Karlsson

11 februari 2010 | 13:55

Nya karaktärerna i "Toy Story 3" avslöjade

Snart får vi återse Woody och Buzz i "Toy Story 3", men vi kommer även få se nya karaktärer och här avslöjar vi de första två.

Här presenterar vi de första två karaktärerna som kommer att introduceras i "Toy Story 3", men som ni ser på övre bilden kommer det bli fler avslöjanden av de nya karaktärerna. Redan imorgon presenterar vi nästa. "Toy Story 3" får svensk biopremiär 28 juli.

Peas-In-A-Pod

Peas-in-a-pod kommer snabbt bli föräldrarnas favoritleksak att ta med. Det mjuka skalet ser till att hålla ärtorna säkra med en hållbar dragkedja i metall. Den är helt perfekt för bilen eller barnvagnen. Den hjälper också till att utveckla barnets finmotorik genom att testa dess naturliga gripreflex. At ta ut de tre ärtorna ur skalet kommer ge barnet upprepad glädje och snart kommer de lära sig att stoppa tillbaka dem också! Maskintvättbar.Obs! Ej ätbar. 
 

Ken

Ta med din kikare och häng med Ken på safari! En ungkarl som gillar hålligång och alltid vill ha kul! Ken är perfekt klädd för hans eko-äventyr: ljusblåa shorts och en kortärmad t-shirt med leopardtryck ser till att hålla honom kall i den varma solen. Efter expeditionen är han redo att kasta sig ut på dansgolvet med stil. Hans accessoarer inkluderar matchande scarf, läckra loafers och ett vågat guldbälte. Massvis av extra outfits finns att köpa separat.

| 11 februari 2010 13:55 |