Serie

Skribent

MovieZine

25 april 2022 | 16:30

Sci-fi-serien "Night Sky" bland premiärerna på Prime Video i maj 2022

Science fiction-serien "Night Sky" med J.K. Simmons och Sissy Spacek är en av månadens stora streamingpremiärer från Amazon.
Sissy Spacek och J.K. Simmons spelar det äldre paret som har en hemlighet begravd i sin bakgård. Där finns en källare som leder till en underlig och öde planet. Så börjar sci-fi-serien "Night Sky", månadens stora streamingpremiär på Prime Video i maj. 
 
I säsong två av Amazon Original-serien "The Wilds" fortsätter vi följa gruppen tonårstjejer på den mystiska ö där de är strandsatta efter en flygolycka. En flygolycka som var iscensatt för att lura in tjejerna i ett psykologiskt och fysiskt påfrestande socialt experiment.
 
"Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls" är en ny oskriven serie som följer den globala superstjärnan och ikonen Lizzo, som är på jakt efter självsäkra, bad-ass kvinnor att ansluta sig till hennes världsturné.
 
Mer reality väntar i "Lovestruck High" där 15 brittiska singlar tas med till en mycket speciell amerikansk high school-miljö för få en andra chans att hitta kärleken. Lindsay Lohan är seriens berättarröst.
 
Kolla in alla premiärdatum nedan.
 
 
1 maj
Bad Boys For Life
 
6 maj
The Wilds (säsong 2)
Way Down
 
11 maj
Spotlight
 
13 maj
Lizzo's Watch Out For The Big Grrrls (säsong 1) 
 
15 maj
Takers
 
18 maj
Lovestruck High
Terminator 3: Rise of the Machines
Terminator Salvation
 
20 maj
Night Sky
 
21 maj
Total Recall (2012)
 
22 maj
The Tourist
 
29 maj
A Beautiful Day in the Neighborhood 
| 25 april 2022 16:30 |