Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

24 januari 2017 | 17:00

Nya detaljer om "Stranger Things" nästa säsong

Det låter som att vi får oss ett triangeldrama, samt upprättelse för Barb.
Nya detaljer har avslöjats om vad nästa säsong av "Stranger Things" kommer att handla om. Medan den första säsongen, som hade premiär i somras, mest handlade om Will och hans vänner och familj, kommer säsong 2 bredda sig lite och visa hur resten av staden reagerade på pojkens försvinnande, samt förmodligen visa upp mer om de vuxnas liv. 

Skådespelaren David Harbour som spelar polischefen Jim Hopper i serien spillde lite information i en intervju.

- Berättelsen tar vid ett år senare, så flera saker har hänt under året, såsom att Will har kommit hem igen. Vissa människor i staden vet vad som har hänt, medan andra inte har en aning. Så det råder mycket förvirring kring vem som vet vad egentligen.

Harbour talade också om Sean Astins nya roll i serien, där han är en gammal klasskamrat till Wills mamma Joyce och polischefen Hopper. Det låter som att vi kommer att få oss ett triangeldrama mellan de vuxna.

- Sean Astin ska spela Joyce nya kille, mycket till Hoppers förtret.

Astin är kanske mest känd idag som Sam i "Sagan om Ringen", men började sin karriär som barnskådespelare i "Dödskallegänget" 1985 och är därför ett utmärkt tillskott till den 80-talsnostalgiska serien. Även "Alien"-stjärnan Paul Reiser hoppar på säsong 2.

Slutligen kunde Harbour intyga att Barb får sin upprättelse i den nya säsongen. Så här sade han om den omtalade karaktärens död:

- Nancys alla frågor och funderingar kring varför ingen annan verkar bry sig om hennes vän Barb är väldigt centrala i början av säsongen.

"Stranger Things" är fortfarande väldigt mycket av ett mysterium inför de nya avsnitten, men det är väl också precis så vi vill ha det. Säsong 2 förväntas komma senare i år till Netflix.

Vad är det bästa med "Stranger Things" enligt dig?
| 24 januari 2017 17:00 |