Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

13 januari 2017 | 17:30

Nya bilder från Marvels "The Defenders" visar upp hjältarna

Förutom Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage och Iron Fist ser vi också Sigourney Weaver i sin roll.
Till sommaren har en ny Marvel-serie premiär på Netflix och idag släpptes nio bilder som presenterar karaktärerna och ger oss en känsla för den visuella stilen i "The Defenders". Bilderna finner du i slutet av artikeln.

"The Defenders" är en sammanslagning av övriga produktioner från Netflix och Marvels samarbete. Vi återser Daredevil, Jessica Jones och Luke Cage, samt Iron Fist som också har sin egen serie på väg.

Någon vi inte har sett förrut är Sigourney Weaver som spelar en mystisk roll vid namn Alexandra, men inget mer har avslöjats om hennes karaktär ännu.

Förutom karaktärerna på bilderna kommer många andra redan bekanta roller att dyka upp i "The Defenders". Elden Henson återvänder som Foggy Nelson, tillsammans med Deborah Ann Woll som Karen Page, Eka Darville som Malcolm, Carrie-Anne Moss som Jeri Hogarth, Scott Glenn som Stick, Jessica Henwick som Colleen Wing, Elodie Yung som Elektra, Rachael Taylor som Trish Walker, Simone Missick som Misty Knight och Rosario Dawson som Claire Temple.

Kolla in de nya bilderna från serien nedan och peppa inför sommaren om du gillar dina superhjältar!




















Är du exalterad inför "The Defenders"?
| 13 januari 2017 17:30 |