Comic Con New York

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

10 oktober 2016 | 10:00

Nya avslöjanden om vad "Stranger Things" nästa säsong handlar om

"Vi har fått läsa de första manusutkasten och det är helgalet".
Har du upptäckt sommarens stora Netflix-fenomen "Stranger Things" än? I så fall är du naturligtvis nyfiken på vad som ska hända i nästa säsong! Lyckligtvis bjöd skådespelarna på några avslöjanden under helgens Comic Con i New York.


David Harbor (Chief Hopper) och Millie Bobby Brown (Eleven) på Comic Con NY.

Även om vi fortfarande lever i ovisshet efter säsongsfinalen angående Elevens framtid i serien och vad Wills snigelspya säger om pojkens hälsa, finns det nyheter om kärlekstriangeln mellan Nancy, Steve och Jonathan. Den kommer att fortsätta genom säsong 2, enligt David Harbor som spelar Chief Hopper.

- Vi har fått läsa de första manusutkasten och det är helgalet, berättade Harbor på konventet. Till och med när jag tittade på säsong 1 kände jag mig kluven. Båda paren var så tredimensionella... Det blir mer av det i framtida säsonger.

Eleven, eller Millie Bobby Brown som hon heter utanför serien, hade ett eget förslag på vad som borde ske med turturduvorna.

- Vad som helst kan hända, men jag är helt okej med Steve och Nancy. Tänk om Barb kunde komma tillbaka och hon och Jonathan började dejta. Det vore fantastiskt.

Men innan Barbs hejarklack blir för exalterade: Harbor och Brown var noga med att snabbt understryka att hon inte återuppstår ifrån de döda - åtminstone inte i den kommande säsongen.

Gällande Elevens medverkan i säsong 2 finns ingenting bekräftat, men med tanke på hennes flitiga medverkan i media och naturligtvis hennes enorma popularitet bland tittarna, har vi anledning att tro att hon dyker upp på ette ller annat sätt i fortsättningen.

För Millie Bobby Browns skull får vi bara hoppas att det blir mindre av Elevens favoritmat våfflor framöver.

- Den mängd jag tvingas äta är faktiskt riktigt svår att smälta. Smaken är ju god, men kanske inte efter femton stycken.

Netflix släpper säsong 2 under 2017.

Vad hoppas du på inför nästa säsong? Vill du att Barb och Eleven kommer tillbaka? Vem borde Nancy vara ihop med av Steve och Jonathan?
| 10 oktober 2016 10:00 |