Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

26 oktober 2016 | 11:00

Ny trailer för "24: Legacy" skryter med rollistan och actionscener

Har du förtroende för den nya "24"-serien?
Vi lever som bekant i en tid då Hollywood vill spela det säkert och återvinna gamla koncept och detsamma gäller för thriller-serien "24: Legacy" som blir en nystart på tv-klassikern med Kiefer Sutherland. Medan många försök att återskapa samma hype som ett original levde upp till finns det faktiskt hopp för den nya "24"-serien med tanke på rollistan. Kolla in den nya trailern nedan:


Dagens nya trailersläpp gör allt för att påminna oss om vad rollensemblen består av. Vi har Corey Hawkins, som tog ett stort steg framåt i kändisskapet i och med sin roll i "Straight Outta Compton" och hans roll Eric Carter tar över stafettpinnen efter Jack Bauer. Vi ser också Miranda Otto som har hyllats för sin prestation i "Homeland" säsong 5. Nu ska hon spela en f. d. chef på CTU (Counter Terrorist Unit). I serien spelas hennes man John Donovan av Emmy-belönade Jimmy Smits, som kandiderar i presidentvalet efter en karriär som senator. Allt detta medan terrorister härjar på amerikansk mark.

För den som är ett stort fan av den ursprungliga "24" kan glädjas åt alla action-sekvenser, explosioner, vapen och biljakter som trailern framhäver. "24: Legacy" börjar den 5 februari 2017 på FOX.

Litar du på att "24" är i goda händer? Vad är det värsta som kan gå fel i rebooten?
| 26 oktober 2016 11:00 |