Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

26 december 2016 | 07:15

Nostalgin i "Huset fullt - igen" fortsätter 2017 i ny säsong

Uppföljaren till 90-talsserien "Huset fullt" är den serie som flest tittare ser i ett sträck på Netflix.
Det är en god jul för alla de som älskar att återse familjerna i "Huset fullt - igen". Netflix lät fansen veta genom sociala medier att uppföljaren till "Huset fullt" får en tredje säsong 2017.

Meningarna om den här gamla godingen går ofta isär, men tittarsiffrorna hos Netflix talar nämligen om för oss att "Huset fullt - igen" är den serie som folk föredrar helst av alla att sträck-titta på. Detta gällde dock bara för den första säsongen som släpptes i våras och när den andra säsongen blev tillgänglig nyligen hade intresset svalnat. Ändå går det tillräckligt bra för att motivera en fortsättning.

Då Netflix hann skapa två säsonger på ett år är det förstås naturligt att undra om detsamma kan gälla för nästa oss. Seriens skapare Jeff Franklins kommentar lovar ingenting:

- Jag vet inte om vi hinner ge ut två säsonger på ett kalenderår igen, men jag tycker att det vore utmärkt.

"Huset fullt - igen" innehåller många av 90-talsseriens originalskådespelare: Candace Cameron Bure som D. J. Tanner-Fuller har nyligen skilt sig och bor i San Francisco. Hennes yngre syster Stephanie Tanner (Jodie Sweetin), Kimmy Gibbler (Andrea Barber) som är bästa vän med D.J. och Kimmys kaxiga tonårsdotter Ramona flyttar alla in hos D.J. för att hjälpa till att ta hand om hennes tre pojkar: den trotsiga tolvåringen Jackson, den neurotiska sjuåringen Max och hennes nyfödde pojk Tommy Jr.

Vad tycker du om "Huset fullt - igen"?
| 26 december 2016 07:15 |