Serie

Skribent

Josefine Krischausky

21 december 2021 | 13:15

Netflix släpper en första teaser för "The Witcher: Blood Origin"

Prequelserien, som låter tittarna få reda på mer om den magiska värld som "The Witcher" utspelar sig i, får premiär under 2022.
Efter det sista avsnittet av den nya "The Witcher"-säsongen bjöds det på en trevlig överraskning, för alla tittare som inte stängde av för tidigt. I mitten av eftertexterna visades nämligen en första smygtitt på den kommande prequelserien "The Witcher: Blood Origin".
 
Nu har Netflix även släppt teasern för en bredare publik. Förutom att visa upp actionscener och storslagna miljöbilder introducerar man flera av de centrala karaktärerna, spelade av bland andra Michelle Yeoh, Sophia Brown och Laurence O'Fuarain. 
 
 
"The Witcher: Blood Origin" utspelar sig i alvernas värld, 1200 år innan handligen i "The Witcher". Detta tidiga kapitel ur historien berättar om hur den första häxkarlen kom till, samt händelserna som ledde fram till att människor, monster och alver fick sina olika världar ihopslagna till en.
 
Serieskapare och showrunner är Declan de Barra, som tidigare har varit med och skrivit både manus och soundtrack för "The Witcher". 
 
Den första säsongen av "The Witcher: Blood Origin" kommer att bestå av sex avsnitt, med premiär på Netflix någon gång under 2022.
| 21 december 2021 13:15 |