Film

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

18 januari 2017 | 12:00

Netflix nya film "Girlfriend's Day" släpps på Alla Hjärtans Dag

Gillade du "(500) Days of Summer"? Bob Odenkirk jobbar med gratulationskort men dras in i problem i denna nya dramakomedi.
Vet du vad du ska göra på Alla Hjärtans Dag? Kanske ska du titta på "Girlfriend's Day", en ny film ifrån Netflix med Bob Odenkirk ("Better Call Saul") i huvudrollen.

"Girlfriend's Day" handlar om Ray Wentworth, gratulationskortens egna Shakespeare. När livet vänder och börjar gå i motvind är det svårt för Ray att hitta inspirationen till de glada små hälsningarna. Men när en politiker stiftar en ny högtidsdag, nämligen "Girlfriend's Day", utlyses en tävling bland alla kortmakare i landet att komma på det mest romantiska grattiskortet. Ray antar utmaningen men dras in i konspirationer, lögner och mord.


Bob Odenkirk är känd som den struliga advokaten Saul Goodman i "Better Call Saul" och "Breaking Bad". Med på rollistan finner vi också Amber Tamblyn, Natasha Lyonne, Ed Begley Jr., Stacy Keach, Rich Sommer, June Diane Raphael, Andy Richter, Stephanie Courtney, Toby Huss, Stephen Michael Quezada, Derek Waters och Echo Kellum.

Förutom i filmen "(500) Days of Summer" och "Girlfriend's Day" ser vi inte många berättelser om livet för en kortmakare, men att döma av vad som sker i dem verkar de leva ett förbannat händelserikt liv!

Dramakomedi-serien "Girlfriend's Day" släpps på Netflix den 14 februari, på Alla Hjärtans Dag.

Blir du nyfiken på att se filmen?
| 18 januari 2017 12:00 |