Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 februari 2019 | 22:00

Netflix lägger ned tidsrese-serien "Travelers" efter tre säsonger

Huvudrollsinnehavaren Eric McCormack tackar de trogna fansen i ett fint klipp.
"Travelers" var ursprungligen en kanadensisk serie som köptes in av Netflix för global distribution. Men när ursprungskanalen inte ville göra en tredje säsong så steg Netflix in och räddade serien, genom att själva skapa och producera fortsättningen av tidsresedramat.
 
Tyvärr verkar inte tillräckligt många ha haft tid att uppskatta den tredje säsongen, då Netflix nu alltså valt att lägga ned serien helt. Eric McCormack, som spelar huvudrollen i serien, avslöjade själv den tråkiga nyheten via sitt Twitterkonto.
 
 
Jag såg själv den första säsongen av "Travelers" och blev väldigt positivt överraskad över både kvalitet och nytänkande (kring tidsrese-genren). Men har, precis som många andra, av olika anledningar inte hunnit ta tag i fortsättningen ännu. Vilket nu slutar med att vi inte får några fler avsnitt.
 
På McCormack låter det trots allt som att den tredje säsongen knöt ihop säcken ganska fint - vad säger ni som sett klart den? Kan man se färdigt serien utan att lämnas med en gigantisk cliffhanger i slutet? Hör av er i kommentarsfältet nedan!
| 2 februari 2019 22:00 |