Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

10 maj 2023 | 18:00

Trailerpremiär: Schwarzenegger får dokumentären “Arnold” på Netflix

I sommar får den legendariska bodybuildern och tidigare guvernören Arnold Schwarzenegger en egen dokumentär hos streamingjätten.
Nästa skådis att få en egen dokumentär på Netflix är Arnold Schwarzenegger. Produktionen får det passande namnet “Arnold” och serien blir i tre delar, rapporterar Deadline.
 
Premiär blir redan i sommar och dokumentären släpps efter "Fubar", som är ett annat projekt från Netflix med “Terminator”-skådisen i huvudrollen.
 
I “Arnold” får vi följa Schwarzenegger från ungdomsåren i Österrike till att han lyckades uppnå den amerikanska drömmen. Här får vi se honom pumpa stål, bli en av Hollywoods största stjärnor och sedan röstas fram till Kaliforniens guvernör.
 
 
Imponerande karriär minst sagt. I serien blir även vänner, fiender och tidigare kollegor intervjuade om sin relation till Arnold. Förhoppningsvis är den tidigare rivalen och numer vännen Sylvester Stallone en av dessa.
 
“Fubar” är den andra produktionen Netflix har med Schwarzenegger just nu. I denna serie spelar den österrikiske skådisen en CIA-agent som strax ska gå i pension - dessvärre måste han göra ett sista jobb innan han kan tacka för sig.
 
 
Amerikansk premiär för “Arnold” blir den 7 juni.
| 10 maj 2023 18:00 |