Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 juli 2019 | 22:20

Netflix gör den femte och sista säsongen av "Lucifer" extra lång

Den fjärde säsongen bestod endast av tio avsnitt - nu bekräftar man att den femte säsongen kommer att bestå av hela 16 avsnitt.
Det råder ingen tvekan om att "Lucifer" har några av tv-världens mest hängivna fans spridna över världen. När Fox valde att lägga ned serien efter bara tre säsonger, lyckades man tjata till sig en fjärde av Netflix (som redan ägde de globala rättigheterna till serien).
 
Kort efter att den fjärde säsongen släpptes tidigare under våren så meddelade Netflix att man även hade beställt en femte säsong av "Lucifer" - men att den kommande säsongen även skulle markera slutet för Lucifer Morningstar en gång för alla. Seriens skapare bekräftade i samma veva att även den femte säsongen skulle bestå av tio avsnitt.
 
Men lyckligtvis har vi goda nyheter. Netflix har nämligen precis beställt sex ytterligare avsnitt, vilket innebär att den sista säsongen alltså kommer att bestå av totalt 16 avsnitt. Det skulle inte förvåna mig om de väljer att dela upp den sista säsongen i två delar och släpper åtta avsnitt i taget - för att kunna dra ut lite extra på det. Oavsett vilket - så kan alla "Lucifer"-fans glädjas åt att vi nu kommer få sex ytterligare timmar innan vi är framme vid seriens slut.
 
 
Kommer du att ge den sista säsongen av "Lucifer" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 26 juli 2019 22:20 |