Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 juni 2019 | 06:45

"Lucifer" läggs ned igen - får en femte och sista säsong

Efter att ha räddats av Netflix så fick "Lucifer" en fjärde säsong, nu vet vi att den femte blir serien sista.
TVLine rapporterar att Netflix har beställt en femte säsong av "Lucifer", som kommer att bli den omtyckta seriens sista. 
 
Under de tre första säsongerna av "Lucifer" så visades serien på den amerikanska tv-kanalen Fox, som valde att lägga ned sin serie om den i Los Angeles-semestrande jävulen Lucifer Morningstar (Tom Ellis) - som börjar hjälpa den lokala polisen att lösa mordfall. Kort därefter valde Netflix, som redan då satt på de globala rättigheterna för serien, att rädda "Lucifer" och beställde en fjärde säsong själva.
 
Efter att ha släppt den fjärde säsongen för en dryg månad sedan, har streamingjätten nu bestämt sig för att ge seriens skapare en sista säsong på sig att knyta ihop alla lösa trådar - innan det är slut för alltid.
 
- Vi är så otroligt tacksamma för att Netflix återupplivade vår serie förra säsongen, och att dem nu låter oss avsluta "Lucifers" historia på vårt eget sätt. Men mest av allt, vill vi tacka fansen för deras makalösa passion och stöd. Det bästa ligger fortfarande framför oss, hälsar seriens showrunners Joe Henderson och Ildy Modrovich.
 
 
Kommer du att sakna "Lucifer" efter den sista säsongen? Kommentera gärna nedan!
| 7 juni 2019 06:45 |