Film

Skribent

Alexander Kardelo

22 september 2019 | 09:30

Nästa "The Grudge" blir "ett nytt kapitel" i skräckserien

Lin Shaye och Demian Bichir har några av huvudrollerna. Kolla in nya bilder från rysaren som släpps i vinter.
Den japanska förbannelsen kommer tillbaka på bio nästa år. Kommande "The Grudge" kommer utspela sig samtidigt som "The Grudge"-remaken från 2004, men i en liten amerikansk stad istället för Japan.

Regissören Nicolas Pesce har några nyheter att dela med sig av i Entertainment Weekly:

- Det fina med "Grudge"-serien, både de amerikanska och de japanska filmerna, är att det är en antologi. Varje film är en annan historia med nya karaktärer som har sina olika interaktioner med förbannelsen. I den här tidseran då allting får en remake, tänkte vi att det vore kul att dyka in i Grudge-universumet utan att behöva göra en nyinspelning. Det är snarare ett nytt kapitel i serien.
 
 
Den japanska originalfilmen handlade om en man som hade mördat sin familj, sedan hans fru blev förälskad i en annan man. Men andarna kom tillbaka för att döda honom, och förbannelsen lade sig kvar i huset för att drabba alla som flyttade in. I den amerikanska versionen såg vi Sarah Michelle Gellar plågas av samma övernaturliga krafter.

Rollistan i nästa del består av Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye och Jacki Weaver. Vi kommer få följa flera karaktärer vars historier vävs samman, säger Pesce:

- Det blir tre olika berättelser, som alla kretsar kring ett hemsökt hus i en amerikansk småstad, ett hus som är i fokus för en polisutredning.
 
 
"The Grudge" får amerikansk premiär 3 januari 2020.
| 22 september 2019 09:30 |