Spel

Skribent

Anders Eklöf

18 november 2022 | 11:00

Nästa "The Dark Pictures"-spel utspelar sig i rymden

Efter "The Devil in Me" tar sig skräckspelserien ut i rymden i "Directive 8020".
Idag släpps "The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me", som är det senaste skräckspelet av Supermassive Games där ett tv-team blir instängda i ett rekonstruerat mordslott av den verkliga amerikanska seriemördaren H. H. Holmes.
 
Här på MovieZine kommer du att kunna läsa en recension av spelet.
 
 
Precis som tidigare delar avslutas "The Devil in Me" med en trailer för nästa spel som blir starten på säsong 2, vilken redan har läckt på nätet. Spelet kallas än så länge "Directive 8020" och utspelar sig i rymden.
 
 
I trailern får vi höra en astronaut som skickar ett meddelande till ett rymdfartyg kallat Cassiopeia, om att de hittat en mystisk plats men att deras skepp har fått stora skador.
 
Senare får vi höra en annan röst som inte låter särskilt glad över att befinna sig på Cassiopeia, då han säger att en annan besättningsmedlem försöker döda honom.
 
"Directive 8020" för helt klart tankarna till andra rymdskräckspel som "The Callisto Protocol", "Dead Space" eller filmer som "Alien" - vilket inte är dåliga inspirationskällor.
 
Än så länge har Bandai Namco Entertainment eller Supermassive Games gått ut med nyheten själva, så vi vet inte när "Directive 8020" kommer.
 
När MovieZine pratade med Tom Heaton, regissören till "The Devil in Me", sa han att de vill göra minst 8 spel och att de har "identifierat 39 olika undergenrer av skräck", så vi har en hel del "The Dark Pictures" att se fram emot även i framtiden.
 
Ska du spela "The Devil in Me"?
| 18 november 2022 11:00 |