Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

18 januari 2017 | 06:00

Mördad "Game of Thrones"-karaktär dyker upp igen i säsong 7

Kan skådisens fortsatta medverkan bekräfta en viss teori? Läs på egen risk.
Varning! Artikeln innehåller potentiella spoilers inför säsong 7.

Trots ett ganska brutalt mord i den senaste säsongen verkar en karaktär återvända till Westeros i säsong 7. Vem har saknat Walder Frey



Den vidriga gubben låg bakom massmordet vid The Red Wedding där bland annat halva Stark-familjen brutalt mördades. Arya fick till sist sin hämnd när hon i förklädnad serverade Walders egna söner till honom i en paj och sedan skar av hans hals. Enligt sajten Watchers on the Wall avslöjar skådisens resumé hos argenturen att skådisen David Bradley medverkar i nästa säsong. Men Walder Frey är ju död nu, så hur går det ihop?

Förvänta dig inget Jon Snow-trams nu. Walder Frey bör knappast återuppstå från de döda. Det är långt mer troligt att Arya nu använder färdigheterna hon har lärt sig av The Faceless Men för att göra Walders ansikte till en mask så att hon kan förklä sig till honom. Därmed behövs David Bradley tillbaks på inspelningsplatsen.



Rykten ska man vara försiktiga med, men i det här fallet finns det anledning att tro att det stämmer. Samma Redditor-användare har tidigare förutspått att Jon Snow skulle föra med sig en White Walker till Westeros och sedan att Jon och Daenerys kommer att bli ihop, vilket senare har underbyggts av bildläckor från inspelningen. Med tanke på dokumentet från skådespelarargenturen kan vi därför gissa att hens tredje teori att Arya använder Walder Freys ansikte i nästa säsong också kommer att gå i uppfyllelse.

HBO bekräftar ingenting, men den som har hängt vet hur många bilder och klipp som har läckt från smygfilmare och vi har nog en ganska bra idé om vad vi kommer att få se till sommaren när "Game of Thrones" är tillbaka.

Låter det rimligt för dig att Arya använder Walder Freys ansikte som förklädnad i den nya säsongen?
| 18 januari 2017 06:00 |