Film

Skribent

Mats Karlsson

4 september 2009 | 12:40

Megan Fox: "Michael Bay är galen"

Megan Fox är hård i sin kritik mot sin regissör från "Transformers: De besegrades hämnd", Michael Bay. Fox säger nu att Bay saknar social förmåga och är hopplöst tafatt.

När hon fick frågan hur det var att jobba med Bay i en intervju med brittiska Wonderland Magazine berättade Fox att regissören var en hård arbetsgivare och att hon anser honom vara smått galen.

- Jag önskar att jag kunde vara snällare med detta, men Bay är som Napoleon och han vill skapa detta sanslösa och galna rykte om sig själv. Han vill vara som Hitler på inspelningsplatsen och det är han också. Han är en mardröm att jobba för, berättar Fox.

Men Fox medger att hon också har fått sett andra sidor hos regissören, som är känd för att hetsa upp sig på inspelningsplatsen.

- När man får honom bort från inspelningsplatsen och inte befinner sig i regissörsställning, gillar jag faktiskt hans personlighet för han är så tafatt, så hopplöst tafatt. Han har ingen social förmåga alls och det är en fröjd att se på honom. Han är sårbar och ömtålig i verkliga livet, men på inspelningsplatsen är han en tyrann.

| 4 september 2009 12:40 |