Film

Skribent

Mats Karlsson

30 juni 2009 | 16:57

Matt Reeves pratar remake av "Låt den rätte komma in"

Matt Reeves som ska regissera remaken av "Låt den rätte komma in" har nu ett andra manusutkast färdigt och planerar att börja med inspelningen ganska snart. Den amerikanska nyversionen kommer att få titeln “Let Me In” och ska utspelas i Colorado på 80-talet.

- Jag fastnade direkt för filmen när jag såg den. Jag blev så tagen av storyn och jag reagerade väldigt personligt på den. Den påminde mig mycket om min egen barndom med metaforen att de hårda tiderna i ungdomen, den smärtsamma erfarenheten är ren skräck, säger Reeves till LA Times.

Reeves berättar att han planerar att behålla originalfilmens kalla och snöiga miljö och han tänker inte göra karaktärerna äldre för att fånga "Twilight"-publiken.

- Det finns människor som verkligen tror att jag kommer förstöra originalfilmen, men sanningen är att jag har väldigt stor respekt för originalet. Om jag inte kände en personlig koppling och om jag inte kände att det kan bli en egen film, skulle jag inte göra den. Jag hoppas att man kan ge oss en chans.

| 30 juni 2009 16:57 |