Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

7 december 2016 | 13:00

Marvelserien "Inhumans" tar ett kliv framåt mot premiären 2017

"Dexter"-skaparen får jobbet som showrunner på den kommande serien.
Först väntade alla på att Marvel skulle släppa en biofilm om "Inhumans" med ett datum år 2018, som senare blev framskjutet till 2019 och nu finns inget datum alls. Istället hinner tv-serien om "Inhumans" först och är här redan 2017. Nu har serien tagit ett kliv framåt och bestämt att "Dexter"-skaparen Scott Buck ska leda serien.

Scott Buck skrev och producerade "Dexter" mellan 2007-2013 och hans första projekt sedan dess har faktiskt varit Marvels superhjälteserie "Iron Fist" som har premiär i mars på Netflix. Marvel måste lita starkt på honom eftersom "Iron Fist" inte har hunnit visas ännu och han redan fått jobbet på "Inhumans".

Serien blir en slags bakgrundshistoria till superhumans-rasen som synts till i "Agents of SHIELD", men det ska noteras att det inte rör sig om en spinoff-serie. Den ska följa en kunglig familj och i spetsen ser vi kända Marvel-karaktärer såsom Black Bolt och Queen Medusa. Serien kommer sannolikt att utspela sig i en annan tidsera än "Agents of SHIELD", Marvels Netflix-serier och Marvel-filmerna som visats på bio.

"Inhumans" förväntas komma i september 2017.

Ser du fram emot "Inhumans"?
| 7 december 2016 13:00 |