Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

3 februari 2017 | 15:00

Marvels "Runaways" har hittat sina stjärnor

De sex ungdomarna som upptäcker att deras föräldrar är superskurkar har rollsatts. Läs om karaktärerna och jämför bilder här.
Marvel har en ny tv-serie på gång, baserat på serietidningen om "Runaways". Nu har de hittat skådisarna som ska gestalta ungdomgänget som upptäcker att deras föräldrar i själva verket är superskurkar.
 
Följande skådespelare har rollsatts:
 

 
Ariela Barer ("New Girl", "One Day at a Time") ska spela Gert Yorkes. Hon är den rebelliska tjejen i gänget med lila hår och glasögon. Hon har en tendens att gömma sina känslor bakom sin tuffa krigar-attityd och passion för sociala rättvisor.
 
Lyrica Okano ("The Affair", "Unforgettable") spelar Nico Minoru, en väldigt intelligent tjej men med mycket ångest. Hon har anammat Wicca-kulturen och hennes gothiska yttre skrämmer ofta iväg folk. Innerst inne önskar hon att hon hade någon att prata med.
 
Rhenzy Feliz ("Teen Wolf", "Casual") är en mycket stolt nörd vid namn Alex Wilder. Han spelar mycket tv-spel på sin fritid och är lite av en ensamvarg, men han önskar att han kunde återförena sitt gäng med barndomskompisar.
 
Gregg Sulkin ("Faking It", "Don't Hang Up", "Anti Social") är skolans hetaste kille, Chase Stein. Han spelar lacrosse och ses mest som en typisk sportfåne av andra, men i själva verket har han en särskild fallenhet för teknik precis som hans familj.
 
Virginia Gardner ("Goat", "Little Bitches") ska spela den modell-snygga Karolina Dean som kommer från ett privilegerat hem med föräldrar som sätter mycket press på henne. Bakom det vita leendet längtar hon efter att finna sin egen röst och följa sin egen vilja.
 
Allegra Acosta ("100 Things to do Before High School", "Just Add Magic") får rollen som Molly Hernandez, den allra yngsta och mest oskyldiga i gruppen. Hon är ständigt positiv och vill helst av allt bara passa in.
 
"Runaways" skapas åt streamingtjänsten Hulu och det är oklart när serien blir färdig.
 
Vad tycker du om valet av skådespelare? Diskutera gärna nedan.
| 3 februari 2017 15:00 |