Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 mars 2019 | 07:15

"Marvel's Runaways" bryter den tråkiga nedläggningssviten

Efter att Netflix har lagt ned fem Marvel-serier på raken, bröt Hulu under natten den tråkiga sviten med en beställning av en tredje "Runaways"-säsong.
Den andra säsongen av "Marvel's Runaways" hade premiär några dagar innan jul ifjol, men sedan dess har det varit skrämmande tyst från produktionen. Särskilt med tanke på de fem nedlagda Marvel-serierna hos Netflix, där "The Punisher" och "Jessica Jones" lades ned för bara en dryg månad sedan.
 
Med tanke på den gigantiska Disney/Fox-affären fick Disney även majoritet i ägandet av Hulu, som sänder "Runaways", vilket gjort att fansens hopp ändå har lyst förhållandevis starkt. Tills Disney häromdagen meddelade att de skulle lägga ned delar av Fox-verksamheten och varslade 4000 anställda. Kunde det betyda att ytterligare en Marvel-serie skulle hamna i ikläm?
 
 
Nej, lyckligtvis inte! James Marsters (som spelar en av papporna till de förrymda tonårshjältarna) avslöjade nämligen den goda nyheten på ett event under natten till idag.
 
De två första säsongerna finns att ta del av hos HBO Nordic. Kommer du att fortsätta titta på "Marvel's Runaways" när det blir dags för den tredje? Kommentera gärna nedan!
| 25 mars 2019 07:15 |