Film

Skribent

Mats Karlsson

23 juni 2010 | 17:45

Marvel gör kortfilm för mindre karaktärer

Marvel tänker nu satsa på kortfilmer för deras mindre och mer okända karaktärer.

Det råder sannerligen ingen brist på Marvelfilmer som ska upp på biograferna framöver. Vi kommer att få se "Thor", "Captain America", "The Avengers", "Spider-Man", "Wolverine 2", "Magneto", "X-Men: First Class" och mer lär komma. Men trots det strida flödet av Marvelfilmer vill man nu ha ut fler av sina Marvelkaraktärer till biopubliken.

Enligt Latino Review ryktas det att serieförlagets lösning skulle vara att börja producera kortfilmer på runt 10 minuter styck och därmed slippa riskera att de mindre karaktärerna inte faller biopubliken i smaken och resultera i floppar. Några av karaktärerna som har nämnts är Dr. Strange, Black Panther och Luke Cage.

Än så länge har Marvel inte bekräftat den eventuella planen, men kan vara en trolig och vettig lösning. Marvel pratade tidigare om att ge karaktärerna Ka-Zar, Dazzler och Power Pack en egen film och nu har man utökat med ovan nämnda karaktärer. En annan karaktär som har pratats en del om att få en egen film är "Deathlok".

Marvels Universum har väldigt många karaktärer, en del roligare än andra, men många av dem skulle säkert Marvelfansen vilja se på bioduken.

Vilken Marvelkaraktär skulle du vilja se på bioduken och i vilket format? Lång- eller kortfilm?

| 23 juni 2010 17:45 |