Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 februari 2019 | 20:30

Malin Åkerman landar huvudroll i ny tv-serie från NBC

Hon kommer att spela den Erin Brockovich-aktiga advokaten Rachel Lewis, i NBC:s nya dramaserie och mordmysterium "Prism".
Variety rapporterade tidigare under kvällen att NBC har lagt en beställning på ett pilotavsnitt av dramaserien "Prism", med svenska skådespelaren Malin Åkerman ("Watchmen") i en av huvudrollerna.
 
"Prism" kommer att kretsa kring en mordrättegång, där varje avsnitt berättas ur olika nyckelkaraktärers perspektiv. Varje ny version av samma mordberättelse kommer att ge ett nytt sken på fallet - och tvinga oss tittare att ifrågasätta allt vi tagit för givet i tidigare avsnitt. 
 
Med största sannolikhet kommer Åkermans advokat-karaktär, att vara den mordåklagade personens försvarsadvokat under säsongen. Vilket sätter henne mitt i händelsernas centrum i serien, om NBC väljer att beställa en full säsong av den.
 
Åkerman är inom kort Sverigeaktuell med den fjärde säsongen av "Billions", som visas på HBO Nordic, men har efter händelserna i den förra säsongen en något mindre roll i den serien.
 
Vad tycker du om Åkerman i rollen som försvarsadvokat? Kommentera gärna nedan!
| 8 februari 2019 20:30 |