Film

Skribent

Alexander Kardelo

28 maj 2019 | 12:00

Liam Neeson är inte med i "Kingsman"-prequeln

Regissören Matthew Vaughn förnekar den felaktiga rapporten.
Uppdatering 31/5: Matthew Vaughn berättar för Screenrant att rapporten om Liam Neeson i "Kingsman"-prequeln är felaktig. Originalnyheten följer nedan.

Lita på Liam Neeson när det kommer till att knäcka näsor och jaga bovar. "Kingsman"-filmerna kan just ha fått ombord "Taken"-stjärnan i en okänd roll.

Deadline nämner i förbifarten att skådespelaren medverkar i "Kingsman: The Great Game", filmen som blir en prequel till de tidigare släppta "The Secret Service" och "The Golden Circle". Hans medverkan har dock inte bekräftats av andra medier.

Den brittiska spionserien kommer i "The Great Game" att åka tillbaks i tiden för att ge oss en titt på hur Kingsman-organisationen startade i början av 1900-talet. I rollistan finns också Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Ralph Fiennes och Charles Dance, aktuell i "Godzilla II".
 
Prequeln "Kingsman: The Great Game" får biopremiär 14 februari 2020. Redan i vinter börjar inspelningen av "Kingsman 3" med Taron Egerton och Colin Firth tillbaks i sina roller, kanske för sista gången.
| 28 maj 2019 12:00 |