Film

Skribent

Mats Karlsson

15 januari 2013 | 00:01

"Legend of Conan" spelas in under 2013

Arnold Schwarzenegger står redo att hoppa i den barbariska dräkten.

Det var inte så länge sedan vi fick se Conan på bioduken, men det försöket med Jason Mamoa gör vi bäst att glömma. Men vi ska inte älta det ekonomiska misslyckandet, utan det gäller att ta nya friska tag. Som vi tidigare rapporterat är en det en ny film planerad med Arnold Schwarzenegger som den skoningslöse barbaren och nu säger Arnold själv att inspelningen kan påbörjas innan året är slut.

- Universal tog kontakt med mig och sa: 'Du har absolut rätt. Den förra regimen missade båten här, men vi ska sätta den på rätt köl här. Vi kommer att köpa rättigheterna och vara helt seriösa. Vi ska göra en kvalitetsfilm och anlita förstklassiga manusförfattare och regissör. Vi vill att du ska vara delaktig i projektet, genom att spela Conan. Vi kommer ta fram en story där Conan är i din ålder så det blir trovärdigt och att du inte ser ut som en 30-årig actionhjälte, berättar Schwarzenegger.

"Legend of Conan" kommer att spelas in i Nya Zeeland och enligt Schwarzenegger kommer det förhoppningsvis att ske innan året är slut.

| 15 januari 2013 00:01 |