Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 mars 2019 | 17:00

Lär dig allt om skådespeleri av Natalie Portman

Oscarsvinnaren avslöjar sina tekniker i en ny masterclass på webben.
Natalie Portman siog igenom som tolvåring i Luc Bessons "Leon". Hon vann sin första Oscar innan hon fyllt 30, och räknas idag till en av de mest begåvade och hyllade skådespelerskorna. Med värme och mänsklighet lyckas hon gång på gång vinna publikens hjärtan.

Portman är den senaste talangen att lägga upp en onlinekurs på Masterclass. Här finns den unika möjligheten att lära sig allt om skådespeleri från en Hollywoodstjärna. Den självlärda skådespelerskan berättar i 20 lektioner om hur hon går tillväga för att skapa minnesvärda rollfigurer, och delar med sig av alla de guldtips som guidat henne genom karriären.

För aspirerande skådisar finns också möjligheten att ladda upp sina egna videos och få feedback från klassen - och med lite tur kanske får du personliga tips från magister Portman själv.
 
 
En årsprenumeration på Masterclass kostar runt 2000 kronor. Då ingår fri tillgång till många fler kurser, med bland annat skådespelerskan Helen Mirren, manusförfattaren Aaron Sorkin och regissörer som Jodie Foster, Spike Lee och Martin Scorsese.
| 14 mars 2019 17:00 |