Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

11 oktober 2016 | 06:00

Ladda upp med klipp, titel och handling inför premiären av "The Walking Deads" sjunde säsong

Inför säsongspremiären 23 oktober släpper AMC en hel scen, namnet på det första avsnittet och en kortfattad synopsis.
Ännu är det några veckor kvar tills "The Walking Dead" återvänder med säsong 7. Sedan den omtalade säsongsfinalen har fans diskuterat vem de tror föll offer för Negans kära vapen Lucille och vilka konsekvenser det bör få för serien. Vi får vänta lite till på att  få svar på just den frågan. I helgen visade AMC en scen från det kommande avsnittet och idag avslöjas både premiäravsnittets namn och en kort synopsis!

Börja med att kolla in den laddade scenen mellan Rick och Negan:


Säsongspremiären ska heta "The Day Will Come When You Won't Be", vilket fans såklart känner igen som en replik ifrån avslutet på säsong 1. Dessa var de exakta orden som Dr. Edwin Jenner sa till Rick när han lät honom gå, istället för att sprängas vid infektionskontrollen.

Den korta synopsen för det kommande avsnittet lyder så här: "Den senaste säsongen slutade med att Rick och hans gäng hjälplöst bad på knä inför Negans anhängare. Vad Negan gör kommer att hemsöka de som överlever för alltid."

Sammanfattningen ger knappast tittaren någon bättre idé av vad som komma skall, utan bekräftar mest den gnagande frågeställning som fans redan väntat på länge nog nu. Förhoppningsvis kan säsongspremiären få det snabbt överstökat, istället för att Negan ska hålla långa monologer och svinga runt sitt slagträ. Cliffhangern väckte definitivt många känslor och mycket prat om "The Walking Dead", men säsong 7 kan inte förlita sig på vad de gamla avsnitten gjorde rätt.

Säsong 7 av "The Walking Dead" kommer på Kanal 9 den 24 oktober.

Ser du fram emot nya avsnitt av "The Walking Dead"?
| 11 oktober 2016 06:00 |