Serie

Skribent

MovieZine

1 december 2021 | 08:30

"La Casa de Papel"-favoriten får egen spinoff

Samtidigt som "Squid Game"-stjärnan Park Hae-soo gör huvudrollen i en koreansk version.
Två stora nyheter kring den populära kuppserien "La Casa de Papel" i väntan på de sista avsnitten. En spinoff planeras kring karaktären Berlin, samtidigt som en koreansk version av serien har hittat sin egna Berlin.

Den spanska succéserien kommer att få en spinoff med fokus på bankrånaren Berlin, eller Andrés de Fonollosa som han egentligen heter. Pedro Alonso förväntas komma tillbaka i rollen när den nya serien släpps 2023, skriver Deadline.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
För exakt ett år sen blev det också klart med en koreansk remake på serien. Där har rollen som Berlin nu gått till skådespelaren Park Hae-soo, som vi känner igen från "Squid Game".

- De senaste fem åren har fans världen över visat serien sin kärlek. Jag hoppas vår koreanska version också ska få ert stöd. Det är en ära för mig att få göra Berlin till en otrolig karaktär. Som skådespelare och ett fan av serien vill jag tacka alla bakom "La Casa de Papel" för en fantastisk serie, kommenterar han till Variety.

Originalserien har blivit en av Netflix allra mest tittade internationella titlar. "La Casa de Papel" släpper sina sista avsnitt på fredag, den 3 december.
| 1 december 2021 08:30 |