Spel

Skribent

Anders Eklöf

11 mars 2024 | 18:00

Köp rollspelet "Dragon's Dogma" för under 50-lappen inför uppföljaren

Det hyllade rollspelet från 2013 kostar cirka 50 kronor på Xbox, Playstation och PC inför släppet av "Dragon's Dogma 2".
Den 22 mars släpps rollspelet "Dragon's Dogma 2", som enligt vissa som testat det på förhand spår att det kan bli ett av årets bästa spel.
 
Kan det bli lika hyllat som fjolårets stora rollspel "Baldur's Gate 3"?
 
I en öppen värld bestående av de två kungarikena Vermund och Battahl får du i uppdrag att besegra en mäktig drake, skapa egna följeslagare och välja mellan en rad olika klasser som Strider och Mystic Knight.
 
 
Det första spelet "Dragon's Dogma: Dark Arisen" släpptes 2013 och har blivit något av en kultklassiker för sina snygga strider, häftiga bossar och friheten som erbjuds till spelaren. 
 
Har du inte spelat det och är nyfiken på serien har Capcom sänkt priset rejält på flera plattformar. På Steam kan du till exempel köpa det för cirka 50 kronor, medan det kostar något över 50-lappen på Playstation.
 
På Xbox kan du dock köpa det billigast, för 35,85 kronor. Billigare än en kaffe!
 
På sajten Metacritic har "Dragon's Dogma: Dark Arisen" ett samlat betyg på 81 av 100, så har du inte spelat den här hyllade kultklassikern är det helt klart läge nu.
 
Ska du spela "Dragon's Dogma 2"?
| 11 mars 2024 18:00 |