Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 maj 2019 | 21:00

Klipp: Sista säsongen av "Orange is the New Black" släpps i juli

En av Netflix första originalserier går i graven under sommaren. Spoilervarning för slutet av säsong 6!
"Orange is the New Black" är tillbaka med sin sjunde och sista säsong under sommaren. Vilket innebär att Netflix första våg av egna originalserier, bestående av "House of Cards", "Daredevil" (och de andra Marvel-serierna) och "Orange is the New Black", officiellt snart kommer att ligga bakom oss.
 
Netflix släppte i samband med avslöjandet av premiärdatumet även en beskrivning av den sista säsongens handling och ett härligt klipp med några av våra favoritkaraktärer.
 
"Piper kämpar med livet på utsidan medan tillvaron i högsäkerhetsfängelset, mer korrupt och orättvist än någonsin, fortsätter utan henne. Taystees vänskap med Cindy hänger fortfarande på en skör tråd samtidigt som beskedet om hennes dom infinner sig. Gloria och hennes kökspersonal konfronteras med den svåra sanningen om Polycons nya inkomstkälla, medan andra jagar droger eller drömmar och brottas med verkligheten för att hitta deras plats i denna värld."
 
 
Den sista säsongen av "Orange is the New Black" släpps den 26 juli - kommer du att ge den en chans? Kommentera gärna nedan!
| 22 maj 2019 21:00 |