Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 april 2019 | 08:00

Klipp: Det verkar bli mer naket när "Lucifer" flyttar in hos Netflix

Seriens huvudrollsinnehavare tackar fansen, från inspelningarna av den fjärde säsongen av Netflix-räddade "Lucifer".
Efter fansens enorma klagomål och tjat återuppstod "Lucifer" från nedläggningen hos Fox genom en beställning av en fjärde säsong hos Netflix, som redan satt på de globala rättigheterna av serien. Det är nu drygt tio månader sedan serien räddades och en ny säsong beställdes, men vi har fram tills nu fortfarande knappt fått se eller höra något kring produktionen av fortsättningen. 
 
Många av seriens fans har framför allt undrat över huruvida seriens skapare kommer att ta vara på Netflix mer generösa regler kring blod, sex och våld, med tanke på att "Lucifer" trots allt är en serie om självaste Lucifer Morningstar.
 
I ett första skämtsamt klipp från produktionen introduceras bland annat den nya skådespelerskan Inbar Lavi, som kommer att spela "Adam och Eva"-Eve i den nya säsongen, men även Lauren German (Chloe Decker) och Tom Ellis (Lucifer Morningstar) dyker upp.
 
 
Om vi ska tro på Ellis ord i slutet av klippet verkar det som att det mesta kommer att vara som vanligt när "Lucifer" kommer tillbaka - men sannolikt med avsevärt fler nakna rumpor (och ofta hans egen) än vad som tilläts när serien rullade på Fox, under sina tre första säsonger.
 
Det är fortfarande oklart exakt när vi kommer att få ta del av den nya säsongen. Med tanke på att vi nu fått en första liten titt på Ellis i Netflix-kläder (bokstavligt talat), får vi förhoppningsvis ta del av en riktig trailer och ett premiärdatum snart.
 
Är du fortfarande peppad på att få se vad Netflix kan hitta på med sin första säsong av "Lucifer"? Kommentera gärna nedan!
| 7 april 2019 08:00 |