Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 juni 2019 | 15:30

Klassiska "Piff och Puff" får nytt utseende i ny serie från Disney+

Det har blivit dags att introducera den klassiska duon för en ny generation på Disneys nya streamingtjänst. Vad tycker du om deras nya utseende?
Disney beställer filmer och serier till sin nya streamingtjänst Disney+ på löpande band - och nu rapporterar Deadline att klassiska "Piff och Puff" är klar för hela 39 nya avsnitt.
 
Piff och Puff dök upp redan 1943 för första gången och var till en början ofta plågoandar för den stackars hunden Pluto. I en första bild från den nya serien står det däremot klart att vi kommer att få möta en avsevärt mer modernt tecknad version av våra favoritekorrar.
 
 
Även om stilen serien är tecknad på skiljer sig åt från förr så kommer de 39 nya avsnitten, på sju minuter vardera, att använda sig av ursprungslösningen där varken Piff eller Puff kan prata. För den som saknar Piff och Puffs röster i "Räddningspatrullen" så kommer det faktiskt komma en spelfilm med CGI-animerade ekorrar och deras brottslösande vänner inom en snar framtid också.
 
Det är ännu oklart när den nya "Piff och Puff"-serien förväntas vara klar. Jean Cayrol kommer att regissera samtliga avsnitt och den produceras av Marc du Pontavice och produktionsbolaget Xilam (som bland annat ligger bakom "Paprika" och "Mr. Magoo").
 
Vad tycker du om Piff och Puffs nya utseende? Kommentera gärna nedan!
| 13 juni 2019 15:30 |