Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

10 februari 2017 | 05:00

Klart: skräckantologin "Channel Zero" får minst fyra säsonger

Det storsatsas på serien som hade premiär i höstas.
I höstas hade en ny skräck-antologi världspremiär, nämligen "Channel Zero". Andra säsongen är på väg till hösten och idag står det klart att serien får ytterligare två säsonger efter det, skriver Deadline.

Genom första säsongen, kallad "Candle Cove", fick man följa Kris Straubs rysarberättelse om en man som minns ett mystiskt gammalt barnprogam från 80-talet,  Programmet verkar vara kopplat till att flera barns spårlösa försvinnande: däribland brodern till vår huvudkaraktär, Mike Painter.

Vad samtliga säsonger kommer att ha gemensamt är att de baseras på Creepypasta, vilket är beteckningen på folks egna spökhistorier publicerade online. Höstens säsong, "No-End House", kommer att berätta Brian Russells historia om den unga Margot som tillsammans med sina vänner blir fast i ett No-End House, det vill säga ett bisarrt hus fullt av mystiska rum, det ena obehagligare än det andra.

Seriens skapare heter Nick Antosca och har tidigare skrivit "Hannibal"-serien. Han kommer att stanna kvar och leda arbetet fram till den utlovade säsong 4, så förvänta er samma stil även i fortsättningen.

Vad tyckte du om den första säsongen av "Channel Zero"?
| 10 februari 2017 05:00 |