Film

Skribent

Alexander Kardelo

25 oktober 2019 | 16:00

Kinnaman: ”The Suicide Squad” är som en komedi

Joel Kinnaman hyllar regissören James Gunn och har uppenbarligen kul på inspelningen.
Om något år får vi se Joel Kinnaman tillbaka i rollen som hårdingen Rick Flag. Den svenske skådisen återvänder i ”The Suicide Squad” (vilken kreativ titel på uppföljaren till ”Suicide Squad”) med James Gunn i registolen. Och det låter som att en festlig inspelning väntar i vinter:

- Han är en fantastisk snubbe. Han har skrivit ett fantastiskt manus. Det är så roligt, säger Kinnaman i Varietys podcast.

- Det känns som att jag spelar in min första komedi. Det finns många roliga människor här, jag lär mig hela tiden. Jag är omringad av otroligt kul folk.
 

Joel Kinnaman, Margot Robbie, Will Smith med flera i David Ayers "Suicide Squad" från 2016.
 
Warner Bros har definitivt släppt idén med ett sammanfogat DC-universum, och testar nya genrer och olika ton för varje ny film. Bioaktuella ”Joker” kom på tal, och Kinnaman passade på att hylla Joaquin Phoenix prestation:

- Joaquin satte det. Wow. Han är otrolig, vilken skådespelare. Det är förvånande att se en sådan prestation i en DC-film, för det är en riktig konstfilm.

”The Suicide Squad” får biopremiär 6 augusti 2021. I rollistan finns också Idris Elba, Margot Robbie, Taika Waititi, Jag Courtney, Viola Davis och John Cena.
 
Kinnaman ser vi närmast i rymdserien "For All Mankind", som släpps på Apple TV+ den 1 november.
| 25 oktober 2019 16:00 |