Film

Skribent

MovieZine

31 maj 2022 | 18:40

Kenny Starfighter kommer tillbaka! Se teasern till ett mystiskt nytt projekt

Första hintarna om ett hemligt nytt projekt med galaxens skönaste hjälte.
Den stilige galaxhjälten Kenny Starfighter är på väg tillbaka! De senaste dagarna har den officiella Facebook-sidan släppt ledtrådar om en comeback, som denna teaser med datumet ”September 2022” i slutet. Men är det en film eller tv-serie? Högst oklart…
 
 

Galaxhjälte sökes

 
För att addera på mysteriet ligger en jobbannons ute på Blocket, med rubriken "Galaxhjälte sökes".
 
Där kan man läsa att: "Rådet på Mylta överser galaxens säkerhet och har flera välkända uppdrag under sitt bälte, nu utökar de sin verksamhet och söker framtidens hjältar. Som Galaxhjälte erbjuder vi dig möjligheter att både växa professionellt, skapa kontakter för framtiden och äventyrliga resor i tjänsten."
 
Har du körkort för rymdfarkoster och viss erfarenhet av att hantera hairminators kan det ju vara läge att söka.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Johan Rheborg (@canvisnous)

 

Rykten om en comeback

 
Karaktären skapades av Johan Rheborg för en populär barnserie som sändes i SVT under 1997, som sedan dess fått lite av en kultstatus. Rheborg återupplivade Starfighter för långfilmen "Kenny Begins" år 2009.
 
Skådespelaren väckte rykten om en ny film när han år 2017 poserade i sin Kenny Starfighter-dräkt på Instagram. ”Den har ju aldrig suttit bättre! Finns det någon investeringsglad producent därute?”, skrev Johan Rheborg i bildtexten enligt Aftonbladet.
| 31 maj 2022 18:40 |