Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

6 december 2016 | 11:30

Kan Carl vara på väg att lämna "The Walking Dead"?

Skådespelaren besvarar ryktena som har spridits sedan han kom in på college.
Ett rykte att karaktären Carl inte lär hänga kvar mycket längre i "The Walking Dead" har spridit sig på nätet sedan den unge skådespelaren Chandler Riggs twittrade att han antagits till en collegeutbildning. Nu bemöter han ryktena i en intervju och kan mycket riktigt inte lova någonting.

Så här säger Riggs om möjligheterna att kombinera studierna med en fortsatt medverkan i tv-serien:

- Man vet aldrig hur det blir. Jag hoppas verkligen på att det funkar eftersom det vore coolt. Jag vill vara med i "The Walking Dead" och samtidigt spela tv-spel och hänga med kompisarna och försöka vara så normal som möjligt och att gå på college vore bara ytterligare en riktigt cool, normal upplevelse i mitt liv. Jag vill att det ska funka.

Det är uppenbart att Riggs vill fortsätta skådespela, men när han frågas specifikt om han har signerat något nytt kontrakt inför nästa säsong, kan han inte ge något svar. Även om han har fixat så att han kan fortsätta at spela Carl, skulle han inte kunna berätta det eftersom det skulle spoila karaktärens överlevnad i säsong 7.

Även om kommentaren ovan kan vara till för att förvilla de tittaren som korrekt har gissat att Carl snart kommer att dö så att Riggs kan gå på college, ska det understrykas att Carl lever vidare i serietidningsförlagan och fortfarande har alltför mycket syfte kvar för att seriens skapare sannolikt skulle vilja döda karaktären redan i tv-serien.

Det sista avsnittet innan mittuppehållet släpps den här veckan. Efter det är säsong 7 tillbaka den 12 februari.

Vad tycker du om att Carl kan dö snart?
| 6 december 2016 11:30 |