Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 januari 2019 | 21:30

Kaley Cuoco är redan sugen på en "The Big Bang Theory"-reboot

"Vänner" fick ju trots allt sin "Joey"-spinoff när det begav sig.
Del två av den sista "The Big Bang Theory"-säsongen började sändas under förra veckan - nu kvarstår endast tretton avsnitt innan en av världens (tittarmässigt) mest populära tv-serier tackar för sig. Eftersom Jim Parsons, skådespelaren bakom Sheldon Cooper, inte ville fortsätta med serien efter den nuvarande tolfte säsongen.
 
Entertainment Tonight passade därför på att byta några ord med Kaley Cuoco (som spelar Penny) under nattens Golden Globe-gala. Där den kommande avslutningen av serien givetvis kom på tal, och det står ganska snabbt klart att Cuoco är långt ifrån redo att ta farväl.
 
 
Hon nämner visserligen också att "The Big Bang Theory" troligtvis kommer leva vidare under en lång tid framöver, tack vare alla syndikerade repriser. Men på frågan om en möjlig fortsättning fick vi däremot ett intressant svar.
 
- Alla gör ju reboots just nu. Vi kanske gör det också om, typ, ett år! Jag skulle vara helt okej med det!
 
Det är såklart högst osannolikt att det faktiskt blir av om bara ett år, men det är inte omöjligt att CBS kommer att känna av fansens (och framför allt annonsörernas) önskan om att låta serien fortsätta i någon annan form inom en relativt snar framtid. För den som är sugen på mer från specifikt Cuoco, kommer hon att göra Harley Quinn-rösten i den animerade DC Universe-serien "Harley Quinn" som kommer senare under året.
 
 
Är du sugen på att se någon eller några av "The Big Bang Theory"-karaktärerna i en spinoff eller reboot framöver? Eller håller du med Jim Parsons att det får räcka eftet tolv säsonger? Kommentera gärna nedan!
| 7 januari 2019 21:30 |