Film

Skribent

Mats Karlsson

28 december 2009 | 01:54

"Justice League" lever än

Warner Bros stora och dyrbara projekt "Justice League" är faktiskt inte helt bortglömt. Nu funderar DC Comics ut en strategi som kommer att avslöjas i januari.

"Justice League" har råkat ut för många oförutsedda händelser som har satt käppar i hjulet för Warner Bros och DC Comics. Warner Bros meddelade för en tid sedan att man tänker göra "Justice League" först och sedan ge samtliga karaktärer varsin film, men nu planerar man att göra tvärtom. Men trots de nya planerna har projektet varit ganska stillastående.

Producenten Dan Lin som har ett antal projekt att jobba med framöver är även inblandad i "Justice League" och Collider passade på att fråga Lin vad som händer med filmprojektet.

- Det är ett drömprojekt. Det ligger just nu på is medan DC funderar ut sin strategi. Det verkar som att de tänker göra "Justice League" först istället för att göra teamfilmen först och sedan de individuella filmerna efter det. Men DC kommer att avslöja sin strategi i januari, så vi får reda på allt då, säger Lin.

| 28 december 2009 01:54 |