Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

11 juli 2017 | 21:00

Jon Snow hälsar att de fejkade några av "Game of Thrones"-läckorna

You know nothing... om säsong 7. Vare sig det är en fint eller inte, hälsar Kit Harington att de medvetet spelade in falska scener i närheten av paparazzin.
Under det senaste halvåret har det kommit den ena bildläckan efter den andra från smygfotare runt "Game of Thrones" inspelningsplatser. Med dessa bilder följde naturligtvis ännu fler diskussioner mellan inbitna fans, som verkade kunna enas om en väldigt trolig handling i de nya avsnitten. För ett tag verkade det som att vi redan visste allt om säsong 7, men för en gångs skull verkar Jon Snow veta bättre.
 
- Vi fejkade några scener. Vi parade ihop karaktärer i situationer när vi visste att paparazzin var på plats för att de skulle ta foton som skulle sprida fejkade scener på internet, sade Kit Harington i veckans "Jimmy Kimmel Live!".
 
Han säger inte vilka läckor det rör sig om, men tydligen filmades flera av fejkscenerna i Spanien och han var inblandad i tre utav dem. Det rör sig förmodligen om strandbilderna, som mycket riktigt är tagna i Spanien och som verkar misstänkt skarpa och tagna från ett nästan för bra läge.
 
 
Om Harington inte i själva verket fejkar att läckorna var fejkade - för att vi som anser oss spoilade ska bli mer nyfikna på säsongen - är det inte längre givet att Jon och Daenerys kommer att träffas, som i bilderna. Inte heller att Jon får leka med drakarna. Ärligt talat, vad sysslar han med på bilden?
 
 
Det är lustigt att tänka sig att en produktion med så begränsad inspelningstid och med en ensemble som kostar rekordsummor, skulle avsätta tid för att fejka hela scener bara för att förvilla. Men det bevisar kanske hur många vi är som hungrar efter serien. Dany verkar i alla fall skratta gott åt hur lättlurade vi är.
 
 
Om Kit Harington luras den här gången eller inte får vi se när säsong 7 börjar på måndagen den 17 juli på HBO Nordic och C More.
 
Tror du på att bildläckorna är fejkade? Kommentera nedan.
| 11 juli 2017 21:00 |