Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

29 oktober 2016 | 09:00

John Turturro är i bowlande högform i första bilden från "The Big Lebowski"-spinoffen

Hans klassiska karaktär Jesus Quintana är tillbaka, och en synopsis för filmen har också släppts.
Om det är någon film man verkligen kan kalla kultfilm så är det "The Big Lebowski". Fans fortsätter år efter år med att citera The Dude, som spelades till perfektion av Jeff Bridges, och hans anhang av extremt udda vänner och fiender. 

En sådan citatvänlig karaktär var John Turturros bowlande pedofil Jesus Quintana, eller "The Jesus", som han själv kallade sig. Turturro, som senast stod för en fantastisk prestation i HBO:s "The Night Of", ska själv regissera "The Big Lebowski"-spinoffen "Going Places", som fokuserar på Jesus, och nu har en första bild letat sig ut:Lite äldre, men fortfarande bowlandes, alltså. Dessutom har en lite mer utförlig synopsis för filmen släppts:

- John Turturro spelar Jesus Quintana i "Going Places", en film om en trio av missanpassade individer vars oheliga, sexuellt laddade dynamik utvecklas till en oväntad kärlekshistoria när deras spontana och nonchalanta attityd gentemot dåtid och framtid sätter dem i knipa gång efter annan. När de slutligen hamnar i bråk med en pistolviftande frisör tvingas de fly undan lagen, samhället, och sagda frisör, samtidigt som deras band till varandra bara blir starkare.

Förutom Turturro har också Bobby Cannavale, Audrey Tautou och Susan Sarandon roller i filmen. Det är ännu inte klart när "Going Places" får premiär.

Ser du fram emot att se mer av "The Jesus"?
| 29 oktober 2016 09:00 |