Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 januari 2019 | 23:15

Joel Kinnaman tränar upp "Hanna" i ny actionfylld teaser

Den första säsongen av "Hanna" får premiär under mars - men redan nu kan vi spana in Joel Kinnaman i sin nya roll.
Amazon Prime Video håller satte igång med sin satsning på originalproduktioner långt efter Netflix redan hade fått sin spenderar-boll i rullning. I Amazons djupa fickor döljer det sig däremot en lång rad av spännande och påkostade storsatsningar under de kommande åren, där den svindyra "Sagan om Ringen"-serien exempelvis ser ut att ta hem priset som världens dyraste tv-serie hittills (förväntas ha kostat närmare 1 miljard dollar när den är färdigställd).
 
"The Marvelous Mrs. Maisel" har redan börjat vinna de mest prestigefyllda priserna och fjolårets första säsong av "Jack Ryan" var en av deras dyraste serier hittills. I mars är det dags för premiären av Joel Kinnamans nya tv-serie "Hanna" hos Amazon. Fram tills nu har vi däremot enbart få se seriens titelkaraktär (spelad av Esme Creed-Miles) i en rad kortare teasers. Under helgens Super Bowl, kommer världen äntligen att få ta del av en längre trailer från det kommande actiondramat.
 
 
Inte nog med det, under 24 timmar efter Super Bowl-finalens slut kommer det att vara möjligt att streama det första avsnittet av "Hanna" via Amazon Prime Video-appen (det är däremot oklart om detta enbart gäller i Nordamerika eller inte). 
 
Är du sugen på att se vad Kinnaman kommer att få hitta på i Amazons tv-serie-adaption av "Hanna"? Kommentera gärana nedan!
| 30 januari 2019 23:15 |