Film

Skribent

MovieZine

1 april 2022 | 16:00

Jim Carrey går i pension

Den 60-årige skådespelaren och komikern lägger filmkarriären på hyllan. "Troligen."
Jim Carrey planerar att lägga skådespeleriet bakom sig. I en intervju med Access Hollywood hälsar skådespelaren och komikern att han är "hyfsat seriös" med sina planer på att gå i pension:
 
- Jag ska pensionera mig. Troligen. Det beror på. Om änglarna ger mig något slags manus skrivet i guldbläck och det är något som folk verkligen måste få se, så kanske jag fortsätter längre fram, men just nu tar jag en paus.
 
Redan år 2018 pratade Carrey om varför han tröttnat på filmbranschen och Hollywood. Nu ser han fram emot att chilla med familjen och fortsätta med sin passion, konsten. 
 
- Jag gillar mitt lugna liv och jag gillar att måla, och jag älskar mitt spirituella liv. Jag känner att - det här hör man aldrig kändisar säga - men jag har tillräckligt. Jag har gjort tillräckligt. 
 
 
Carrey slog igenom stort år 1994 med tre biosuccéer på raken: "The Mask", "Ave Ventura" och "Dum & dummare" etablerade honom som en av 90-talets stora komiska genier. Men han har även tagit längre pauser från rampljuset förr - mellan "Dum & dummare 2" (2014) och "Sonic the Hedgehog" (2020) gjorde han enbart ett par indiefilmer och tv-serien "Kidding". 
 
 
Han är just nu bioaktuell som Dr. Robotnik i "Sonic the Hedgehog 2", och om Jim Carrey inte bara aprilskämtar med oss, så kan det bli hans sista stora filmroll.
 

JUST NU: 20% rabatt i MovieZine Shop - hela helgen!

 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Kommer du sakna Jim Carrey som skådis? Vilken är hans bästa filmroll? Kommentera gärna.
| 1 april 2022 16:00 |