Film

Skribent

Alexander Kardelo

15 mars 2023 | 17:55

Första skådespelarna klara för "Return to Silent Hill"

Nu är två av huvudrollerna klara för ”Return to Silent Hill”, en tredje filmatisering av de populära skräckspelen.
I april börjar inspelningen av ”Return to Silent Hill”, som blir den tredje filmen som bygger på de populära överlevnadsspelen. I registolen återvänder Christophe Gans, som regisserade första ”Silent Hill” (2006), så titeln har nog lite av en dubbel mening för honom.
 
Och nu släpps det nya detaljer och de första skådespelarnamnen. Filmen kommer baseras på ”Silent Hill 2” - kanske den allra bästa delen i franchisen - och följer en man som letar efter sin sanna kärlek. Ett mystiskt brev lockar James till småstaden Silent Hill som nu har tagits över av onda krafter och skrämmande varelser, och han får kämpa för att behålla förståndet.
 
Här utlovas ikoniska monster från spelen, men också några nya läbbiga mardrömmar. (Så länge de otäcka sköterskorna är med, är jag nöjd!)
 
- Det är en mytologisk berättelse om någon så förälskad att de är villiga att bege sig till helvetet för att rädda någon. Jag hoppas den här filmen både ska tillfredsställa och överraska ”Silent Hill”-fans, säger regissören.
 
 
I huvudrollerna kommer vi att få se Jeremy Irvine (känd från ”War Horse” och "Mamma Mia! Here We Go Again") och Hannah Emily Anderson (”Jigsaw”). Deadline skriver att ”Return to Silent Hill” ska spelas in i Tyskland och Östeuropa i vår.
| 15 mars 2023 17:55 |