Skribent

Mats Karlsson

19 augusti 2009 | 12:30

James Wan regisserar "Castlevania"

Paul WS Anderson har nu hittat sin regissör till filmatiseringen av spelet "Castlevania" och det blir "Saw"-regissören James Wan som dessutom kommer att skriva filmens manus.

Anderson har försökt få till filmen i flera år, men på grund av manusstrejk och problem med produktionsbolag har projektet legat på is. Med en regissör har han nu i alla fall kommit en bit på väg, men trots det kommer det att dröja innan vi får se filmen på biograferna.

- Projektet befinner sig i ett väldigt tidigt skede och ingen vet säkert när vi kan börja med inspelningarna., sager Anderson till MTV.

Anderson vill inte spekulera i rollbesättningen, hur mycket filmen kommer att förlita sig på specialeffekter eller hur nära filmen kommer att vara spelet.

- Vi jobbar fortfarande med det, så jag vill inte säga så mycket än. Vi är helt enkelt inte där än. Det kommer dock bli piskor och varelser. James håller på med manuset för att få till alla fällor, som han är riktigt bra på. Han har visat med "Saw" att han vet hur man får till intensiteten med instängda utrymmen, berättar Anderson.

| 19 augusti 2009 12:30 |