Film

Skribent

Alexander Kardelo

1 oktober 2019 | 07:55

James Francos ”Zeroville” floppar hårt

Hans senaste film spelade in 8900 dollar i helgen.
James Franco har haft hyfsade framgångar som skådespelare i breda publikfilmer. Men hans försök till att regissera filmer har sträckt sig från några få fantastiska resultat (”The Disaster Artist”) till bortglömda, och rentav bedrövliga titlar.

Hans senaste film heter ”Zeroville” och lockar ungefär noll intresse hos den amerikanska biopubliken. Under helgen spelade den in 8900 dollar på 100 biografer, vilket är regissör Francos sämsta resultat någonsin enligt The Wrap.

Filmen har dock kämpat i motvind länge. Den spelades in redan 2014 men hamnade på hyllan när distributören gick i konkurs. Kritikerna har sågat den (27% positiva recensioner på Rotten Tomatoes) så vi ska kanske inte vänta oss något mästerverk. Som sajten noterar kan den dock bli "en potentiell ironisk favorit för fans av kultfilm".
 
 
Den som ändå får för sig att se ”Zeroville” kan se James Franco spela en excentrisk arkitekturstudent som anländer till Hollywood för att bli filmklippare. Det är ingen dålig rollista med Seth Rogen, Megan Fox, Jacki Weaver, Danny McBride och Will Ferrell vid Francos sida.
 
Blir du nyfiken på att se "Zeroville"?
| 1 oktober 2019 07:55 |