Film

Skribent

Alexander Dunerfors

24 juli 2013 | 00:01

Inspelningsstart för "Guardians of the Galaxy"

Marvel Studios och James Gunn har rullat igång sin nästa superhjältefilm.

Inspelningarna av "Guardians of the Galaxy" är igång. Direkt efter Comic-Con i San Diego bar det av till England och Shepperton Studios, som de kommande månaderna kommer att agera som främmande planeter i en ny del av Marvels universum.

The Guardians är utomjordingar på 3000-talet, var och en den siste av sin ras. De reser tillbaka i tiden för att värva hjälp till att bekämpa Badoon, en ondskefull utomjordisk ras som försöker ta över Jordens solsystem.

James Gunn ("Super") står för regin och framför kameran hittar vi: Chris Pratt som Peter Quill aka Star-Lord, Zoe Saldana som Gamora, Dave Bautista som Drax the Destroyer, Lee Pace som Ronan the Accuser, Michael Rooker som Yondu, Karen Gillan som Nebula, Djimon Hounsou som Korath, Benicio del Toro som The Collector, John C. Reilly som Rhomann Dey och sist men inte minst Glenn Close som Nova Prime.

Marvel Studios lär ha stora förväntningar på den här superhjältegruppen. Deras två senaste filmer, "The Avengers" respektive "Iron Man 3", är nu tidernas tredje och femte mest inkomstbringande filmer.

Den 1 augusti 2014 får vi se om "Guardians of the Galaxy" också har det som krävs.

| 24 juli 2013 00:01 |