Film

Skribent

Alexander Kardelo

26 oktober 2019 | 07:15

Inspelningen av "No Time to Die" är klar

Daniel Craig och regissören Cary Fukunaga avslutade en lång inspelningsperiod inatt. James Bond är tillbaka på bio i april.
Efter en rad med problem, utbytta regissörer, förseningar och skador, är den nya 007-filmen äntligen färdiginspelad. Norge, Jamaica, Italien och Pinewood Studios i London har varit några av stoppen på vägen för regissör Cary Fukunaga, hans stjärna Daniel Craig och filmfotografen Linus Sandgren.

Inatt firade de med en bild och en hälsning till fansen på Twitter:
 
 
"No Time to Die" är titeln på den 25:e Bondfilmen, och när historien drar igång avnjuter agent 007 pensionen på en paradisö. Gamle vännen Felix Leiter från CIA dyker upp och behöver hans hjälp att besegra en teknisk mastermind.

Rykten har talat om kaos bakom kulisserna, där Fukunaga ska ha fått skriva om manus och dialog i sista sekunden. I somras åkte Daniel Craig på en skada som stoppade inspelningen i två veckor.
 
 
Nu väntar några hektiska månader i klipprummet för att färdigställa "No Time to Die" till den planerade biopremiären 8 april 2020. I rollistan finns bland andra Rami Malek, Ana de Armas, Christoph Waltz och David Dencik.
 
Hur är dina förväntningar inför nästa Bondfilm? Kommentera nedan.
| 26 oktober 2019 07:15 |